Deze keer Mexican Surf en OOO

** Mexican Surf
Mexican Surf is een vijfdelige garage rockband uit Oss. Naast garage zijn er sterke invloeden van punk en surf te horen. De nummers zijn voorzien van een mix van 60’s beat (de herkenbare Surf beat), heavy bassgeluiden en Indie gitaren met een gezonde dosis overdrive en fuzz.

** OOO
OOO staat voor Out Of Order. Meestal toch. Maar maak er gerust van wat je wil. Het staat vooral voor no-nonsense garagepunk, gemaakt door drie vriendinnen die op een dag dachten: “Hé dat kunnen wij ook” en daarop hun instrumenten vastgrepen en de eerste beste kelder introkken. In de Groningse scene hebben ze met hun korte felle songs al een stevige fanbase bijeen geschreeuwd en waren ze onder andere het voorprogramma van Chastity Belt, Peach Kelli Pop en Cocaine Piss.

Laat op Facebook zien dat je er bij bent!

Aanvang: 22:00 uur