Met de Fake O’s, Charlie & the Lesbians en Elias El Gersma!

Kom vrijdag 24 februari naar de Walrus voor Faktum51 en je kan met je kaartje de volgende dag gratis naar deel 2 in Lola!

Fake O’s
Ooit door het leven gegaan als de Fake Orgasms, nu simpelweg Fake O’s. Hardcore punk zoals Amerikaanse bands uit de jaren tachtig maakten. Kenmerkt zich door korte nummers, een hoog tempo en agressieve zang. Een voorbeeldje.

Charlie & the Lesbians
Met songtitels als Reefer Madness laten de Brabantse garagepunkers van Charlie & The Lesbians er duidelijk geen gras over groeien. De primitieve opruiingen van dit smeulende rariteitenkabinet zijn nu al tamelijk legendarisch te noemen. Schunnig als The Stooges, fantasierijk als Daniel Johnston en bevlogen als Jay Reatard. Kijk hier maar even.

Elias El Gersma
Solo project of Elias Elgersma called Elias El Gersma. Hier te luisteren.

Aanvang: 22.00 uur
Entree: €5,00

Maar dan kan je de dag erna dus ook naar Lola! Daar spelen LGHTNNG, The Great Communicators en Kinoo!
Laat op Facebook zien dat je er bij bent!