Dansen op de plaatjes van DJ Groeftang!

Hey boy hey girl,

‘Fuck you, I won’t do what you tell me!’ – zullen we van het volgende 050danst-feest maar eens een fuck-the-boss-feestje maken? Fuck al die bazen die op de een of andere wonderlijke manier omhoog zijn komen drijven en er met hun megalomane, narcistische geëikel een puinhoop van maken! Die jou het bloed onder de nagels vandaan halen, zieke collega’s ontslaan en natuurlijk ook nog eens te veel verdienen.

We hebben er nu al zin in!

Ook voor zzp’ers: zaterdag 18 november fucken we the bosses (maar natuurlijk niet de bazen van De Walrus en van 050danst), getten we up offa that thing en dansen we till we feel better.

I feel free!

NB: we beginnen weer om 21.30, want dat beviel goed.

18 november 050danst in de Walrus: Pelsterstraat 25 in Groningen, vlakbij de Vismarkt. Vanaf 21:30 ben je welkom en betaal je 1 euro entree; vanaf 22:00 ben je nog steeds welkom, maar begint opeens onze cash cow met 3 euro entree!

Waar dan ook: dit blijft 050danst, voor iedereen die houdt van rock, soul en disco vanaf de jaren 60 tot nu.

Let’s Gibble & Gobble