Weer een avond dansen op de plaatjes van DJ Groeftang
Hey boy hey girl,

Op veler verzoek beginnen we komende zaterdag een half uur eerder en wel om 21.30. De entree blijft gelijk, dus jullie krijgen er bij aankoop van een stempeltje 10% gratis muziek bij (want we gaan, zoals altijd, gewoon door tot jullie er geen zin meer in hebben).

Om dat vol te houden en toch ook nog op ‘Killing in the name’ mee te kunnen dansen zijn we gelijk in training gegaan, maar een beetje rustiger aan op ‘Glitter in their eyes’ van Patti Smith kan ook. Prachtig nummer trouwens (of niet dan?), net ontdekt. Maak je geen zorgen – we draaien natuurlijk niet alleen rock, maar genoeg soul en disco en ook nog wat reggae en dance.

16 september 050danst in de Walrus: Pelsterstraat 25 in Groningen, vlakbij de Vismarkt. Vanaf 21:30 ben je welkom en betaal je 1 euro entree; vanaf 22:30 ben je nog steeds welkom, maar begint opeens onze cash cow met 3 euro entree!

Waar dan ook: dit blijft 050danst, voor iedereen die houdt van rock, soul en disco vanaf de jaren 60 tot nu.

Let’s Gibble & Gobble