Met voor een keer DJ Groeftak weer achter de draaitafel!

Op zaterdag 23 november zal de volgende editite van de succesvolle doorstart van 050 Danst Door plaatsvinden op de vertrouwde locatie De Walrus. Met dit keer DJ Groeftak weer een keer achter de draaitafel!

23 november 050 Danst Door in de Walrus: Pelsterstraat 25 in Groningen, vlakbij de Vismarkt. Vanaf 21:00 ben je welkom en betaal je 2 euro entree; vanaf 22:00 4 euro entree!

Crisis? What crisis? 050danstdoor staakt niet! Zaterdag 23 november kunnen de beentjes weer van de vloer in de Walrus. 050danstdoor – geen stikstof, maar levensstof waar je weer even mee vooruit kunt. Dit keer met dj Groeftang achter de draaitafel.

Waar dan ook: dit is 050 Danst Door, voor iedereen die houdt van rock, soul en disco vanaf de jaren 60 tot nu.