Een donkere scotch ale die lekker is voor mens en natuur!

Vanaf nu kan De Walrus zich een groen nest noemen. Daar zijn wij best trots op. Door bieren te verkopen van Bird Brewery werken we mee aan schonere lucht. Voor elke liter bier die we verkopen plant Bird Brewery een boom!

Het eerste biertje dat we van Bird Brewery verkopen is de Datsmaaktnaar Meerkoet.

De Datsmaaktnaar Meerkoet is een volle, donkere Scotch Ale met zeven verschillende mouten. De mix van mouten en Engelse hoppen geven het bier smaken als toffee, chocolade, donker fruit en meer!

Datsmaaktnaar Meerkoet is donker, vol & moutig en heeft een alcoholpercentage van 6,8%.

De Meerkoet is een veelgeziene vogels in de Nederlandse wateren. Desondanks is zijn verschijning immens bijzonder. Zijn zwarte verenkleed, spierwitte snavel en vuurrode ogen maken het tot een van de makkelijkst herkenbare vogels. Toegankelijk én bijzonder!