Met The Anti-D’s, Victors Village en Lesley Baker!

14352060_1278618595491053_7380154656289232351_o

We trappen in september weer fris af met de eerste Another Rock ‘N Roll Nite van het najaar! Twee toppers deze maand:

Victors Village
“There’s a finishline for every start’
Zo luidt de eerste zin van de allereerste single van Victors Village, en na twee wisselingen van de wacht binnen de band zou je dat ook wel kunnen stellen. Toch hebben de bandleden niet opgegeven en leeft de band weer als nooit tevoren. Met invloeden als Keane, The Kooks en Coldplay gaat de band verder op het pad dat ze reeds bewandelden; stevige melancholische pop maken! Live zet de band een toegankelijke set neer die van ingetogen gitaarliedjes tot opzwepende festivalsongs gaat.

The Anti-D’s
The Anti-D’s is een wavey post-punkband, geïnspireerd door de vooravonden van het Madchester-tijdperk. Nummers zijn weldoordacht en worden gekenmerkt door stevige gitaarsounds, sterk geaccentueerde drumpartijen en nevelige melodielijnen. Live wordt er vol overgave gespeeld en zorgt de band dan ook absoluut voor een flinke bak energie. Denk aan The Smiths en The Fall in een nieuw leren jasje.

Lesley Baker
Sinds hij op de muziekschool voor het eerst een blokfluit in de handen gedrukt kreeg is Lesley Baker bezig met muziek maken. Hij begon zijn carriere als podiumartiest met zijn garageband ClonQ en besefte al gauw dat een Amerikaanse plank in de handen en een microfoon voor zijn neus zijn natuurlijke habitat maakt.

De afgelopen jaren heeft Lesley ook veel mogen meemaken met zijn band Animal Antics waarmee ook hij in de studio’s van 3FM, Veronica en 538 heeft mogen presteren. Ook grote podia als dat van Bevrijdingsfestival en Kadepop is Lesley. Heel recentelijk besloot hij zijn passie voor intieme akoestische sets voor grotere publieken op te voeren. Tijdens The Mirror Sessions in de studio van Freek van der Heide maakte hij zijn debuut met een cover van “Baba O’Riley” en een eigen composeerde mash-up van de wereldhits “Royals” en “Radioactive”.

Zoals een echte singer/songwriter betaamt vertelt Lesley’s eigen werk verhalen over zijn persoonlijke leven en anecdotes die hij van afstand heeft mogen meemaken. Over klassieke folkschema’s hoor je poppy maar pittige zanglijnen. Denk aan een jamsessie tussen John Mayer en Ben Howard op een hele knusse zolderkamer.

Deur open: 21.00 uur
Aanvang: 22.00 uur
Gratis entree

Laat op Facebook zien dat je er bij bent!