City Of Life // Untold Stories

Vrijdag 25 mei zal De Walrus opnieuw op zijn grondvesten schudden! Het is dan weer tijd voor Another Rock ‘N Roll Nite, gewoon weer op de vrijdagavond.

Another Rock ’n Roll Nite // Cafe de Walrus // Entree: Gratis

Aanvang: 21:00

City Of Life:
Een alles omvattende titel die precies benoemd waarin deze groep mensen verkeerd. Het weerspiegelt het gevoel en de energie waarmee de muziek wordt gespeeld, maar gevoed door het drukke leven om hen heen. Een welbekend rockgeluid gecombineerd met invloeden van zowel moderne als gevestigde muziek. Meeslepende muziek vol energie, doordacht, maar alles behalve geforceerd, ontstaan door alles los te laten zonder grenzen.

Vocals: Indy Stephen Hammingh
Bass: Michel Feeburg
Guitar: Jeroen van der Schaaf
Drums: Frank van Eerten

Untold Stories:
De vier mannen van Untold Stories brengen een gevaarlijk aanstekelijke mix van rock en pop ten gehore, waarvoor ze met name inspiratie putten uit het eigen alledaagse leven. Stevige gitaren gecombineerd met melodische vocals leveren songs op die gegarandeerd in je hoofd blijven hangen.

Ralph Mennes – Vocals & gitaar
Michiel Zumkehr – Gitaar
Bart Groeneveld – Bas
Roland van der Lee – Drums