Arctic Apes // Mijke Eryng

Vrijdag 29 juni zal De Walrus opnieuw op zijn grondvesten schudden! Het is dan weer tijd voor Another Rock ‘N Roll Nite!

Another Rock ’n Roll Nite // Cafe de Walrus // Entree: Gratis

Aanvang: 21:00

Arctic Apes (Arctic Monkeys coverband)
Arctic Apes is een tribute band die is ontstaan uit liefde voor het debuut album van de Arctic Monkeys. De band speelt de komende shows alle nummers van het album “whatever people say I am, that’s what I’m not” met dezelfde energie als Alex Turner

Mijke Eryng
Mijke Eryng maakt Nederlandstalige liedjes over eenzaamheid, mislukte liefdes, baby’s, gebroken vriendschappen en verdwalen in onrust en angst. Haar melodieuze, ritmische, akoestische gitaarspel maken de liedjes tot een pakkend geheel. Na een jaar van afwezigheid staat ze met een volle kruiwagen aan nieuw materiaal op de aankomende editie van Another Rock ’n Roll Nite in de Walrus