Chief of Smoke, The Monroes, OOO

De Walrus doet zoals altijd weer mee met Grunnsonic, de gratis randprogrammering rond Eurosonic/Noorderslag.

Op de donderdagavond zullen OOO, The Monroes en Chief of Smoke De Walrus op haar grondvesten doen trillen!

//Time-Table//

21:45 – OOO

23:00 – The Monroes

00:15 – Chief of Smoke

//Gratis entree//

CHIEF OF SMOKE is een Heavy Rock trio uit Groningen. De bandnaam verwijst naar de commandant van een Amerikaans artilleriebataljon, ‘He who brings smoke’. Maar uiteraard ook naar de indianenpijp, die steevast rondgaat. In het najaar van 2015 bachten ze hun eerste plaat uit, getiteld ‘Che’s Will’, met groovende uitgesponnen riffs, en rechtoe rechtaan rock and roll.

THE MONROES hebben al heel wat uurtjes in hun busje versleten en zijn zeker geen onbekende in Groningen. Al 16 jaar spelen ze samen. Ze opende o.a. voor Dan Auerbach, The Detroit Cobra’s and Claw Boys Claw en hebben inmiddels twee albums uitgebracht.

OOO ‘out of order’ is een Groningse punk garage band bestaande uit 3 vriendinnen. Aan enthousiasme en energie hebben ze geen gebrek. De nummers die ze maken zijn kort, fel en strak met een complex ritme en een volwassen sound. De band heeft zich behoorlijk ontwikkelt in de afgelopen 2 jaar. Een van hun eerste concerten was als support in de kelderbar in Groningen. Sindsdien hebben ze meerdere optredens gehad door heel Nederland en 3 albums uitgebracht. OOO is dus zeker een band om in de gaten te houden.