Een American Amber die lekker is voor mens en natuur!

Vanaf nu kan De Walrus zich een groen nest noemen. Daar zijn wij best trots op. Door bieren te verkopen van Bird Brewery werken we mee aan schonere lucht. Voor elke liter bier die we verkopen plant Bird Brewery een boom!

Het eerste biertje dat we van Bird Brewery verkopen is de Rumoerige Roodborst

De Rumoerige Roodborst is een frisse, fruitige, licht hoppige American Amber. Robijnrood van kleur en een stevige, volle schuimkraag. Verwacht een geur vol grapefruit, tropisch fruit en lichte karameltonen. Het wordt gebrouwen met vier soorten hop en vijf verschillende mouten, waardoor er meer dan genoeg is te ontdekken!

De Rumoerige Roodborst is fruitig, licht, hoppig en fris en heeft een alcoholpercentage van 5,8%.

De Roodborst is een veelvoorkomende vogel in Nederland. Hij is natuurlijk bekend van het kinderliedje Roodborstje tikt tegen het raam dat stamt uit de 19e eeuw. Maar het lieve vogeltje dat hierin wordt geschetst komt niet helemaal overeen met de werkelijkheid. Het is een zeer agressief, rumoerig baasje dat tot bloedens toe vecht om zijn enorme territorium te beschermen.