Dansfeest met DJ Groeftang

Hey boy hey girl,

Kunnen we het nog? Hebben jullie de afgelopen twee jaar thuis nog een beetje gedanst en de spieren een beetje soepel gehouden? Niet onbelangrijk: kan dj Groeftang het nog? Weet ie nog een beetje wat leuke, dansbare plaatjes zijn en kan ie nog een beetje inspelen op wat er op de dansvloer gebeurt? Heeft ie nog wat leuke nieuwe nummers gescoord (reken maar!)?

We gaan het zien: zaterdag 19 maart gaan we de beste dansvloer van Groningen weer poetsen! De Walrus en 050danst organiseren dan samen de volgende dansavond, met dj Groeftang achter de draaitafel. Samen organiseren betekent vooral dat de entree naar De Walrus gaat, die kunnen dat uiteraard goed gebruiken na twee jaar corona-ellende.

Zaterdag 19 maart 050danst in de Walrus: Pelsterstraat 25 in Groningen, vlakbij de Vismarkt. Vanaf 21.00 ben je welkom en betaal je 2 euro entree; vanaf 22.00 4 euro.


Waar dan ook: dit is 050danst, voor iedereen die houdt van rock, soul en disco vanaf de jaren 60 tot nu. Een feest van herkenning met af en toe een al even onbekende als verrassend swingende parel.