Met The Homesick en The Lumes!

Faktum51 keert terug naar de Walrus, en hóe!

The Homesick
The Homesick is een wowfi postpop formatie uit DokkumNoord. Intense verveling, puberteit en de impact van het wereld wijde web in het noorden van Friesland vormen de drijfveer voor dit drietal. Samen maken ze puntige, dwarse en veelal aanstekelijke popliedjes gemengd met de ruis van een stoffige tape recorder.

The Lumes
The Lumes are the latest of impressive prospects blossoming within Rotterdam’s rich fringe music scene, thanks to their spectral and feverish brand of post-punk. The Lumes’ driving creative force is singer/guitarist Maxime Prins, who acts as the group’s manic lightning rod on stage. Watching this band perform almost feels like witnessing an exorcism, with Mitchell Quitz and Lennard van der Voort’s razor-wired pounce burrowing dark echo-chambers that vindicate Prins’s harrowing, angst-laden outbursts.

Aanvang: 22.00 uur
Entree: €5,00
Meer informatie vind je op Facebook

maand-oktnov