Toch een doorstart met DJ Eric!

Hey boy hey girl,

Hoohoo…haahaa…haahaa…hoohoo…precious moments…when will I see you again? – dat dachten we wel even na de laatste keer die de laatste keer zou zijn. Maar waar we stiekem op hoopten, gaat gebeuren! ‘050danst door’ pakt de draad naadloos op. Noteer de volgende zaterdagen in je agenda: 27 oktober, 24 november, en 26 januari (steeds de laatste zaterdag van de maand), in de Walrus. Het begint een half uur eerder, dus al om 21.00. Voor 22.00 betaal je 2 euro entree, daarna 4 euro. Voor hapjes wordt gezorgd en het gaat in ieder geval door tot 01.00. Ook bij dj Eric ligt weer een schriftje klaar voor verzoeknummers.

Onze grote dank gaat uit naar Marjan, Ellen en Eric die dit zo snel hebben overgenomen (jammer alleen voor ons dat we nou net 27 oktober niet kunnen…).

27 oktober 050danst door in de Walrus: Pelsterstraat 25 in Groningen, vlakbij de Vismarkt. Vanaf 21:00 ben je welkom en betaal je 2 euro entree; vanaf 22:00 4 euro entree!

Waar dan ook: dit is 050danst door, voor iedereen die houdt van rock, soul en disco vanaf de jaren 60 tot nu.