Onhou, Super Star Gods, Cirrus Minor

De Walrus doet zoals altijd weer mee met Grunnsonic, de gratis randprogrammering rond Eurosonic/Noorderslag.

Op de vrijdag komen Cirrus Minor, Super Star Gods en Onhou De Walrus vullen met rauw gitaarklanken!

//Time Table//

21:15 – Cirrus Minor

23:00 – Super Star Gods

00:15 – Onhou

//Gratis entree//

ONHOU was founded in 2016 and consists of previous and current members of Killteam, Lords of Gravity, Wolvon, Grinding Halt and Ortega. Rooted in Groningen, Onhou embodies their northern heritage by mixing desolate sludgy Doom riffs with miserable Post-metal atmospheres, embracing the sinister history of the soil that made them.

SUPER STAR GODS is a dark and twisted 5 headed hard rock ’n roll band, from the cold north of the Netherlands. Bringing you cynical lyrics, face melting guitar solos, apocalyptic drumbeats and sleazy bass slides. The music is influenced by glam rock, shock rock and industrial metal. Super Star Gods perform a highly energetic chaotic theatrical show.

CIRRUS MINOR is een Nederlandse alternatieve stonerrock band uit Groningen. De band is begonnen in juli 2017 en speelde haar eerste show in februari 2018. Inmiddels zijn ze winnaar van de POPgroningen Talent Award 2018 en zal de band deze zomer te zien zijn op verschillende festivals in (Noord-)Nederland.